Parknieuws

Speeddaten met onze nieuwe buurtjes!

Afgelopen periode hebben we zoveel leuke nieuwe buren gekregen dat de communicatiewerkgroep het niet meer bij kon benen. Normaal gesproken stellen we nieuwe buren aan jullie voor aan de hand van elke keer dezelfde 5 vragen, maar nu doen we het even anders zodat jullie iedereen snel leren kennen!

BAS

Bas is in 2020 op nummer 77 komen wonen, dat bekend staat als het oude huis van Mansom. Waar de een radicaal afrekent met de erfenis van de vorige bewoner houdt Bas ervan eindeloos te dromen over de mogelijkheden en bouwt hij organisch voort aan zijn paradijs dat hem reeds past als een handschoen. Wat er in de vaten zit die voor het huis opgetast liggen moet je ‘m zelf maar vragen.

 

LODEWIJK, NATHAN & JOLAN

Lodewijk, Nathan en Jolan zijn in april hier komen wonen,  op de plek dat nog steeds bekend staat als het oude huisje van Heleen. Nathan en Jolan hebben nog een grote broer maar die is al uit huis. De plas is vertrouwd, ze hebben vroeger al 4 jaar op het Zwaluwpark gewoond. Lodewijk is meubelmaker en gaat tzt natuurlijk zelf zijn droomhuis bouwen.

 

PERNELLE & CHRIS

Pernelle en Chris hebben in februari de sleutel van nr.74 opgehaald, waarna  Chris maanden als een beest tekeer is gegaan en in april konden konden deze boffers met poes Kiki hun intrek nemen in een complete metamorfose! 

 

MEREL & TIMO

Merel en Timo hebben net de sleutels van hun paradijs mét zwembad: nummer 99 het voormalige chalet van Mario aan het achterste pad.Timo groeide op in Overvecht en ging hier altijd al zwemmen met zijn vriendengroep en Merel, die graag een hond wil, hoopt iedereen zo snel mogelijk te leren kennen. Wat er met het zwembad gaat gebeuren blijft een verrassing.

 

 

Ben je nieuw op het park of weet je iemand die nieuw is? Dan mag je altijd een mail sturen naar communicatie@woonwijkmolenpolder.nl om jezelf of je nieuw buur aan te melden!