Molenpolder

Bungalowpark de Molenpolder bestaat al 40 jaar en heeft een bijzondere geschiedenis. Het meest bijzondere aan het park is dat er zoveel verschillende soorten mensen wonen. Elk park aan de Westbroekse Binnenweg heeft zijn eigen karakter, zo ook ons park. Ieder houten huisje en elke tuin is weer anders en weerspiegelt de bewoner(s).

Bewoners die daar behoefte aan hebben, zoeken elkaar op om samen wat te drinken in de tuin, lenen elkaars gereedschap, houden een oogje in het zeil als de buurman op vakantie is of ondersteunen elkaar als iemand ziek is. Dit zorgt ervoor dat het voelt alsof je in een mini-dorp woont, waar iedereen elkaar kent en je elkaar gedag zegt op straat.

De meeste bewoners zijn echte natuurliefhebbers en wonen graag op de Molenpolder omdat het midden in een natuurgebied ligt. De Maarsseveense plassen liggen op een steenworp afstand. De plassen zijn prachtig in elk seizoen en zeer divers aan flora en fauna. Ook de rust trekt veel mensen aan, we wonen midden in de natuur maar nog wel op fietsafstand van de stad Utrecht!

 

Het park is een stichting en daar horen ook statuten bij, via onderstaande link kunt u deze bekijken.

2002 Molenpolder statuten