Werkgroepen

Het bestuur wordt ondersteund door een aantal leuke en vooral nuttige werkgroepen. Lees hieronder wat zij precies doen. Heb je een vraag of wil je iets doorgeven? Binnenkort krijgt elke werkgroep zijn eigen e-mailadres, nu zijn zij nog te bereiken via het algemene mailadres: molenpolder@xs4all.nl

Werkgroep Duurzaamheid:
Deze werkgroep zet zich in om het park te verduurzamen. Van het op een natuurlijke wijze onderhouden van het park tot aan het samen inkopen van duurzame bouwmaterialen. Een aantal keer per jaar verzorgt de werkgroep Duurzaamheid een thema nieuwsbrief. Daarnaast schrijven ze regelmatig artikelen met tips en nieuwtjes over duurzaamheid. Deze zijn terug te lezen in het parknieuws.

Leden: Lotte en Petra

Werkgroep Communicatie:
Zoals de naam al zegt, is deze werkgroep verantwoordelijk voor alle vormen van communicatie van het park naar de bewoners toe. Zoals de nieuwsbrief, uitnodigingen, maar ook deze website. De werkgroep streeft ernaar dat de bewoners onderling gemakkelijk contact kunnen onderhouden en kennis met elkaar kunnen delen, bijvoorbeeld via de Facebookgroep.

nieuwbriefmolenpolder@gmail.com
Leden: Guus, Freek, Sanne, Ruth, Ruben, Jos en Sijmen

Werkgroep Infrastructuur:
‘Infrastructuur’ is de term voor alles wat te maken heeft met de voorzieningen op het park. Zoals: paden, straatverlichting, riolering, slagbomen, brievenbussen.. Bijna teveel om op te noemen. De werkgroep infrastructuur houdt in de gaten of er onderhoud en reparaties nodig zijn en zorgt ook voor de uitvoer daarvan. Dat kan variëren van het (laten) snoeien van een boom die overlast veroorzaakt of het uitscheppen van de rioolputten tot het vernieuwen van de houtsnippers op het pad naar de plas of het laten repareren van de slagbomen.

Leden: Petra, Heleen, Mark, Joop, Piet, Bram en André.

Werkgroep Financiën
De Werkgroep Financiën is de linker- en rechterhand van de penningmeester. De leden van de werkgroep stellen samen met de penningmeester de begroting op, staan de penningmeester bij als er facturen naar bewoners gaan voor servicekosten en water en controleren de kas voorafgaand aan de ALV.

penningmeester.molenpolder@xs4all.nl
leden: Sven, Lilibert en Heleen

Werkgroep Lief & Leed
Deze werkgroep zorgt ervoor dat bewoners op het park die iets te vieren hebben (trouwen, nieuwe baan..) of juist iets verdrietigs of moeilijks meemaken (overlijden familie, ziekenhuisopname..) weten dat er aan ze wordt gedacht. Tegelijkertijd zijn ze ook de feestcommissie en organiseren ze leuke dingen op het park, zoals de nieuwjaarsborrel!

Leden: Fien, Wietske en Sarah