Parknieuws

Nieuwe bewoonster Molenpolderhof 60: Tessa

 

Hoe ben je hier terecht gekomen?

Een vriendin van mij is bevriend met andere bewoners op het park en zij wist dat ik enthousiast was over een woning die ik eerder had bezocht op de Berkenhof. Toen was ik nog niet heel erg bezig met verhuizen. Sterker nog, eigenlijk was ik niet heel actief op zoek naar een nieuwe woning maar keek af en toe wat rond. Nadat zij dat berichtje stuurde, heb ik eigenlijk direct contact gezocht met de vorige eigenaar van nummer 60. Ik was wel nieuwsgierig en op de foto zag ik niet zoveel. De eerste keer dat ik kwam kijken, in maart 2022, wist ik direct zeker dat ik hier mega graag wilde komen wonen. Nouja, toen volgde natuurlijk het hele koopproces wat gelukkig helemaal goed is gekomen!

En wat spreekt je aan van het wonen op het park?

Dat het enorm rustig is, vlakbij de prachtige plassen en het gevoel dat je even bij elkaar aan kunt kloppen als je iets nodig hebt. Ik voel me hier ontzettend veilig en vind het fijn dat ik via WhatsApp snel even om iets kan vragen. Het geeft mij een veel rustiger gevoel dan wonen in de stad en eigenlijk roep ik al jaren dat die drukte van mij niet zo hoeft. Dus dat zoek ik nu op wanneer ik er zin in heb.

Wat doe je graag in het dagelijks leven?

Nou, ik besteed veel tijd aan mijn bedrijf RAUWDAUW. Dat voelt ook helemaal niet als werk en doe ik graag. Ik werk voor verschillende opdrachtgevers, van de overheid tot de lokale motorzaak, als marketing- en communicatie specialist. Daarnaast ben ik altijd bezig met nieuwe dingen proberen en bedenken. Initieer ik graag etentjes, weekenden weg met vrienden of creatieve uitjes. Ik sta ook regelmatig in mijn schuur te sporten of bij Colosseum Gym, waar ik kickboks. En ik besteed veel tijd aan mijn kat, Floortje, haha. Eigenlijk vind ik veel dingen leuk om te doen.. En ben ook blij dat ik binnenkort weer op wintersport ga! Mijn favoriete vakantie van het jaar.

Wat is je guilty pleasure?

Mmm.. ik heb niet een hele duidelijke guilty pleasure. Misschien mijn ontbijtritueel dat ik heb overgenomen nadat ik een tijd in Italië, Rome heb gewoond (bij familie, vandaar ook de achternaam ;-))) Ik zet elke ochtend een bak cappuccino en eet er dan een chocolate chip cookie bij. Deze ‘ongezonde’ trend zet ik niet de rest van de dag door hoor, haha.