Parknieuws

Buurt Business 

Buurt Business

 

 

Naam: Kim 

Woont samen met: Sven en Maria (2 jr) en hond Shadow 

 

Hoe ben je hier terecht gekomen?  

Sven en ik wilden gaan samenwonen. We hebben eerst gezocht naar huurhuizen, maar konden niks betaalbaars vinden. Een vriend van Sven woont op de Veenhoeve, zo leerde we de parken kennen. We hebben toen ook gekeken naar een huurwoning op de Kleihoeve, maar dit was te duur en huren vonden we toch zonde van ons geld.  

Karin van der Willigen tipte ons toen voor deze woning. Toen we kwamen kijken moesten wel er even doorheen kijken omdat het nog niet naar onze smaak was. We hebben flink geklust en nu zijn we heel erg blij met de woning. Aankomende zomer gaan we de badkamer en de buitenkant van het chalet aanpakken en nog wat aanpassingen doen aan de tuin zodat Maria daar lekker kan spelen. 

 

En wat spreekt je aan van het wonen op het park? 

We vinden de rust fijn, je hoort hier niks en we hebben rustige buren. Je zit hier niet op elkaars lip. Ook vind ik het fijn dat je niet bang hoeft te zijn dat de kleine onder een auto komt, omdat het hier geen openbare weg is en iedereen langzaam rijdt. Sven wandelt en jogt graag met de hond langs de plas.  

 

Wat doe je graag in het dagelijks leven? 

Ik ben al vanaf mijn 15e jaar kapster (inmiddels 14 jaar). Ik ben net gestart met een nieuwe baan bij Hair Experience in Opbuuren. Ik knip ook bij mensen thuis, ik kom nu al bij meerdere buren. Ik knip zowel kinderen als volwassenen en ook verf ik.  

Ik vraag 15 euro voor knippen, de prijs van verven is afhankelijk van de wensen. Er zijn ook vriendinnenclubjes die bij elkaar komen voor een gezellige avond, dan ben ik er ook om ieders haar te knippen en/of verven, dan maak ik een speciale prijs omdat ik dan meerdere mensen achter elkaar kan knippen.  

Ik heb geen specialisatie, juist de afwisseling vind ik leuk tussen verschillende kapsels en het verven! Mensen in de buurt mogen mij altijd benaderen voor knippen en/of verven!