Parknieuws

Lief & Leed stelt zich voor

De Lief en Leed commissie, wie zitten daar in? 

We zijn met zijn drieën: Fien Beerlage (nummer 43), Wietske Vogels (nummer 58) en Sarah Faber (nummer 80). 

pastedGraphic.png

Wat doet de Lief en Leed commissie?

We zijn er voor het ‘lief en leed’ van alle parkbewoners. Bij feestelijke of verdrietige gebeurtenissen laten wij namens het park iets van ons horen. Denk aan de geboorte van een kindje of een trouwerij. Maar ook als het even tegenzit steken we je graag een hart onder de riem, bij ziekte bijvoorbeeld. En daarnaast zijn we eigenlijk ook een feestcommissie. Door middel van leuke activiteiten willen we bewoners van het park de gelegenheid bieden met elkaar in contact te komen.

Wat zijn de plannen voor de komende tijd?

Je hebt mogelijk tijdens de opschoondag al iets van ons gehoord. Tijdens De Molenpolder Ruimt Op boden we gelegenheid om spullen buiten uit te stallen om te verkopen of weg te geven. Er zijn mooie dingen van eigenaar verwisseld. De combinatie met de opschoondag zouden we volgende keer wel weer willen doen. 

We hebben nog een boel andere plannen. Zo willen we graag het idee van de weggeefkast realiseren. Een kast op het park waar je spullen kan weggeven. We zijn nog op zoek naar een geschikte kast, mocht iemand nog iets weten…

Daarnaast organiseren we een nieuwjaarsborrel in januari. In het voorjaar denken we aan een echte rommelmarkt. Of een keer een filmavond, een picknick aan de plas, of… ideeën genoeg!

Maar nu de dagen korter en kouder worden is het eerst tijd voor een maandelijkse spelletjesavond. Die is elke 1e vrijdag van de maand, vanaf 7 december. Meer informatie hierover op het prikbord bij de brievenbussen. Laat je van te voren even weten of je komt? Dan kunnen we inschatten bij wie we het thuis doen, in verband met de ruimte.

Hoe kunnen mensen jullie bereiken?

Je kan bij ons alle drie terecht. Spreek ons gerust aan als je ons ziet of bereik ons op een van de volgende manieren:

Kunnen jullie nog hulp gebruiken?

Ja zeker! 

  • We kunnen onmogelijk alles zien en horen wat er gebeurt op het park. Dus ken jij een medebewoner die iets te vieren heeft of wel een steuntje kan gebruiken, laat het ons vooral weten! 
  • We zoeken een handige klusser voor de weggeefkast. Het zou fijn zijn als de kast een glazen voorkant krijgt en waterdicht is.
  • Wie zou op de Nieuwsjaarsborrel muziek willen maken/zingen?  
  • Wie vindt het leuk als de spelletjesavond een keer bij hem of haar thuis wordt gehouden?

En, als je nog andere ideeën hebt of het leuk vindt om een keer iets mee te organiseren, laat het ons vooral weten!

128 Comments