Parknieuws

Vrijwilligers van Molenpolder, bedankt!

In deze laatste nieuwsbrief van het jaar willen we graag alle werkgroepen bedanken voor hun enorme inzet.

De werkgroep infrastructuur bekommerde zich onder andere om (extra)verkeersspiegels, het slagboomprobleem, het bestratingsplan en alle andere zaken op mandelig gebied.

De werkgroep Lief & Leed ging langs bij zieken, was er voor de mensen die wel wat extra aandacht konden gebruiken en regelden een kleinigheidje ter ere van de komst van de jongste bewoners van ons park. Bovendien organiseerden zij de opschoondag! Die was dit jaar heel feestelijk met een geweldige lunch bij en daarna een do-it-yourself rommelmarkt, waarbij iedereen overbodige inboedel langs de straat zette en er vrij geshopt kon worden.

De duurzaamheidwerkgroep is hard aan de bak om ondergrondse vuilcontainers voor ons te regelen.

De communicatiewerkgroep voorzag in een gezellige borrel bij Doron en Lotje, lanceerde de website en zorgde voor deze en alle andere nieuwsbrieven.

En natuurlijk het bestuur, die ons ook dit jaar weer als park bij elkaar heeft weten te houden. Met zoveel verschillende mensen en meningen, altijd weer een hele prestatie! 🙂

Daarnaast willen we natuurlijk iedereen bedanken die zich de afgelopen tijd heeft ingezet voor het wel en wee van de Molenpolder.

We wensen jullie allemaal een fijne, knusse winter en goede feestdagen! In de tussentijd kunnen we nog even nagenieten van het goede weer afgelopen zomer met wat foto’s van een paar van de gezamenlijke activiteiten.

 

 

574 Comments