Parknieuws

Nieuwe bewoners Marijn en Sarah, nr 100.

Hoe zijn jullie hier terecht gekomen?
Meerdere vrienden van ons wonen al langer op de parken. Het leven bij het water past bij ons en de mogelijkheid om zelf iets te kunnen maken van je huis en perceel vonden we tof. Dat werd natuurlijk verder aangewakkerd door alle mooie bouwwerken die we overal gemaakt zagen worden steeds als we hier waren. In totaal zijn we wel een jaar of 3 aan het rondkijken geweest naar verschillende chalets en percelen die vrijkwamen. We woonden toen ook heerlijk in Scheveningen waar we veel konden surfen, dus de keuze om daar weg te gaan was ook niet zomaar gemaakt. Ook daar hebben we naar huizen gekeken, maar we werden toch steeds weer getrokken door deze unieke plek hier. Al met al een behoorlijk lang proces dus, maar blij dat we de stap gezet hebben!
En wat spreekt je aan van het wonen op het park?
Het wonen bij zo veel water. We surfen, zeilen, zwemmen en schaatsen graag dus mogelijkheden genoeg hier. Het in de natuur zijn en toch in de buurt van de stad. De ruimte om zelf te kunnen (ver)bouwen aan je huis, en het feit dat er zo veel verschillende creatieve huizen gebouwd worden; geen dertien in een dozijn gevoel als je hier rondloopt. En niet te vergeten dat er veel vrienden op loopafstand bij ons vandaan wonen!
Wat doen jullie graag in het dagelijks leven? 
Watersporten dus en in het seizoen zo veel mogelijk weg met onze camper om dat te gaan doen ergens in Europa. We houden ook van klussen al zijn we na een jaar non-stop verbouwen wel een beetje klusmoe ;). Verder houdt Marijn houdt nog van koken en Sarah van tuinieren.
Wat is jullie guilty pleasure? 
Marijn: Tonijnsalade. Sarah: Slagroom direct uit de spuitbus.