Parknieuws

Hoi nieuwe bewoners – Sanne & Jantijn

Nieuwsgierig naar wie je nieuwe buur of buuf is? Je leest het in deze nieuwe rubriek! Deze keer Sanne & Jantijn die sinds zomer 2017 op ons park wonen.
* Sinds wanneer wonen jullie op het park? 
Mijn vriend Jantijn (33) en ik (Sanne, 35) zijn 1 juni 2017 op het park komen wonen.
Hoe zijn jullie hier terecht gekomen?
Via vrienden van ons – die net iets hebben gekocht op park De Berkenhof. Toen er een landje vrijkwam en we dat op Funda zagen, zijn we meteen gaan kijken. We werden verliefd op de ruimte en de vrijheid, en de plas natuurlijk. En zijn onmiddellijk gaan bieden. Er waren meerdere gegadigden, maar wij zijn uiteindelijk gekozen. Daar zijn we nog steeds ontzettend blij mee!

Hoe bevalt het wonen op park de Molenpolder?
Als het lekker weer is, vind ik het fantastisch. Maar als het veel regent, wordt ons landje wel een beetje zompig. Dus daar moeten we een oplossing voor vinden. Als de nieuwe bouwregels helemaal rond zijn, willen wij deze zomer beginnen met de bouw van een nieuw huis. Dan gaan we ook zorgen dat we het landje droger kunnen houden in de herfst. Verder vinden we het erg gezellig. We wonen voor het eerst samen, en dat op 37 vierkante meter! Maar het gaat ontzettend goed. We zijn erg gelukkig.
Jullie rijden toch in die oldtimers? Vertel daar eens wat over?
Ik rijd in een Citroen GS uit 1979. Mijn vader heeft altijd gehandeld in Citroen DS’en, en vond deze in een schuur ergens in Zuid-Frankrijk. Ik wilde heel graag een GS. Hij rijdt zalig! Jantijn rijdt een oude, knaloranje Polo en een Mercedes bus. Die komt uit het leger uit Duitsland en is omgebouwd tot camper. Wij houden van oude auto’s, omdat we het grappig en stijlvol vinden. Als je kunt kiezen om precies hetzelfde te zijn als de rest, of een klein beetje anders, dan kiezen wij voor het laatste.
Is er verder nog iets wat je kwijt wil? 
Wij krijgen een baby! In maart 2018 wordt ze geboren. We denken dat het park een geweldige plek is om op te groeien voor een kindje. Waar anders in de Randstad kun je zo vrij spelen, zwemmen en autoloos rondrennen?

20,017 Comments