(ver)bouw tips,  Parknieuws

Denk bij sloop, bouw en verbouw aan je medebewoners!

Er wordt veel gesloopt, gebouwd en verbouwd in onze wijk. Dat is natuurlijk hartstikke leuk, al die mooie nieuwe woningen, maar het brengt ook overlast met zich mee voor de andere bewoners en de familie De Graaf. Die moet zoveel mogelijk tot een minimum worden beperkt. We vragen daarom graag even jullie speciale aandacht voor het volgende…

Als je aan de slag bent of gaat met sloop, bouw of verbouw van je huis of tuin, vraag het (extra) werkverkeer van aannemers en uitvoerders dan om rekening te houden met het feit dat de doorrijdroute op de rondweg en de grindpaden niet mag worden geblokkeerd. Hulpdiensten als politie, brandweer en ambulance moeten te allen tijde en overal onbelemmerde doorgang kunnen hebben.

Met betrekking tot het laden, lossen en opslaan van materialen en het plaatsen van containers: doe dat op je eigen perceel/parkeerplaats en niet op de grote parkeerplaats rechts van de ingang. Die is uitsluitend bedoeld voor de horeca en bezoekers van onze bewoners. En zet ook geen materialen, containers of auto’s bij de uitgang van de wijk bij de woningen van de familie De Graaf of voor de loods van Joost. Hij moet van daaruit ongehinderd zijn bedrijf kunnen runnen.

Kortom, sta even stil bij hoe je de minste overlast veroorzaakt en maak goede afspraken hierover met je aannemer en uitvoerders.

Vast bedankt voor je medewerking!

Hartelijke groet,

Het bestuur.

460 Comments